Потребители онлайн: 108 гости
Още в категорията Мама всеки ден |

Мама Близнак

За Мамата-близнак, да навлезе в света на детето е най-значимият лукс в живота. Първото им осъзнаване за съществуването на околния свят до първите им препъвания и първите гукания, всичко Ви изпълва с възхищение и  носи нови измерения в собствения Ви живот. Децата Ви карат да се чувствате превъзбудена, дръзка и философски настроена и  Вие с нетърпение чакате да се срещате с деца на тяхното ниво, за да ги разберете. Това не означава, че говорите с тях на бебешки език денонощно, а по-скоро, че ги приемате като равностойни на Вас същества.

Едновременно се случва Вие да се връщате няколко години назад, което Ви помага да се държите детински сред другите.  Но никой не се притеснява от това – Вие научавате толкова много за себе си и другите! В същото време Вие ​​сте справедлив родител, който иска да научи децата отрано да поставят собствените си граници,  на това какво е правилно и какво не, и да се съобразяват с чувствата на другите. Фактът, че децата също идват с неограничени количества дим и драскотини, не е нещо, с което започвате…

2019

2019 децата оставят следа във Вашите финанси по различни начини, и колкото Вашите средства ще се увеличават през тази година, толкова много може и да намалеят.  Уверете се, че още от началото сте направили дългосрочен финансов план за Вашето общо бъдеще. Не е правилна американската идея да спестявате всичко за колежа на детето, но едновременно с това не е и напълно правилно да изхарчвате всичко.

Има 0 коментари към дадената статия

  Напишете коментар

  Име

  електронен адрес

  Коментар


  За да сме сигурни, че това съобщение не е автогенерирано, моля повторете буквите, които виждате изписани.

  Нечетливо? Натиснете тук за да смените.