Потребители онлайн: 380 гости
Още в категорията Мама всеки ден |

Мама Везни

Когато майката Везни става такава, детството отново се събужда в нея, както и любовта към живота и любовта към човешкия ум. Тези чувства растат със скоростта на растежа на детето. Вие обичате да следите как детето научава всичко за света, но също така винаги се забавлявате, когато децата нарушават норми, които Вие сте научена да следвате. Независимо дали правят смешна физиономия на някой непознат или казва неподходяща дума, която току-що е научило, Вие го виждате като  красотата на човечеството - че всички ние идваме от едно и също място, където всичко е спонтанно, нефилтрирано и възможно.

За Вас, децата са бъдещето, и Вие буквално виждате собствения си път - този, който стои зад вас от поколения насам, както и този, който е пред вас – пътят на Вашето дете. Това е доста философско състояние, но нищо, в което се вкопчвате или задълбочавате прекалено. Вместо да се задълбочавате, Вие харесвате да се наслаждавате да правите всичко най-добро за детето си и да им дадете това, което имате тук и сега.

2019

2019, ще бъде малко трудно за Вас, защото ще Ви се наложи в много моменти да се справите с  поддържането на баланса между работа и семейство. Много често ще чувствате, че не сте достатъчни или че нещата непрекъснато Ви се случват, преди да можете да установите контрол. Утехата Ви ще бъде в това е, че вие ​​сте майстор на превръщането  на малките моменти, които имате заедно, в нещо незабравимо. Правете много екскурзии, един съвет, който няма да съжалявате, че сте следвали!

Има 0 коментари към дадената статия

  Напишете коментар

  Име

  електронен адрес

  Коментар


  За да сме сигурни, че това съобщение не е автогенерирано, моля повторете буквите, които виждате изписани.

  Нечетливо? Натиснете тук за да смените.