Потребители онлайн: 138 гости
Още в категорията Мама всеки ден |

Мама Водолей

Няма по-вдъхновяваща мама, вършеща всичко по свой собствен начин  от майката Водолей. Вие намирате алтернативни решения, следите темите на форума, за да се забавлявате как другите следват стандартите, на които Вие се надсмивате, и се гордеете, че Вие следвате реалността на детето си и приспособявате родителството си към него. Вие виждате нови възможности във всеки етап на развитие на детето, и копнеете за появата на следващата нова удивителна стъпка.

Любимото Ви занимание е да се смеете заедно с детето си, да говорите на бебешки с него или да се забавлявате с разговори с него за всичко невероятно наоколо, много преди детето да разбере думите, които употребявате. Вие сте също родителят, който инвестира в пелени за многократна употреба и бебешки шал, който прави домашно-приготвена бебешка храна и като цяло ни най-малко не се страхува да не сполучи. Във Вас живее един родител-хипи, който няма как да не покаже на света своето мъничко хипарче.

2019

2019 ще бъде частично трудна година за Вас, в която може да откриете, че Вашите идеи за правилно и грешно не са толкова ясни, колкото Ви се е струвало. Това е година, в която ще Ви се налага много често да променяте идеите, в които твърдо сте вярвали. Вие ще бъдете въвлечена в много дискусии и дебати с приятели и колеги и със сигурност не винаги ще ги печелите, на което сте свикнала.

Има 0 коментари към дадената статия

  Напишете коментар

  Име

  електронен адрес

  Коментар


  За да сме сигурни, че това съобщение не е автогенерирано, моля повторете буквите, които виждате изписани.

  Нечетливо? Натиснете тук за да смените.