Потребители онлайн: 252 гости
Още в категорията Мама всеки ден |

Мама Овен

С мама-Овен не може да има много скучни моменти. Не само обичате да играете сами, но и Вашият неспокоен темперамент работи добре с деца от всички възрасти. Тъй като на самите Вас често Ви доскучава, ако не се случват постоянно неща и не сте стимулирани във всеки следващ момент, на Вас Ви е много лесно да се идентифицирате с някой, на който не само му е скучно, но дори не може да  изрази скуката сам. Това е и причината Вие  винаги да се стремите нещо да се случва.

Обичате да преувеличавате, да се люлеете по-високо, да играете повече, така че съществува риск децата да се уморят преди Вас. Не са редки случаите, когато човек може да Ви завари да четете приказки дълго след като всички са заспали или да планирате следващата игра, когато току-що сте започнали първата.  Едновременно с това Вие нямате търпение, когато става въпрос за плач за малки неща или разбиране, как някой може да го е страх от най-високата пързалка, та нали тя е най-забавната?

2019

През 2019 г. Вие ще сте предизвикана като майка да утешавате, когато другите се нуждаят от нещо повече от скорост и забава, но едновременно с това пред Вас се разкрива също така възможност да сте отговорна за едно незабравимо приключение за всички. Един практически съвет за по-лесна година е да се вслушвате малко повече в това, което детето Ви казва с езика на тялото, за да можете да помогнете.

Има 0 коментари към дадената статия

  Напишете коментар

  Име

  електронен адрес

  Коментар


  За да сме сигурни, че това съобщение не е автогенерирано, моля повторете буквите, които виждате изписани.

  Нечетливо? Натиснете тук за да смените.