Потребители онлайн: 167 гости
Още в категорията Мама всеки ден |

Мама Скорпион

Творческата и интуитивна майка-Скорпион знае по неповторим начин какво се случва в живота на детето, дори преди самото дете да го знае. Това не винаги е предимство, защото често можете да ограничите и даже да лишите детето от неговия собствен опит, когато веднага сте до него и го успокоявате, храните и му обяснявате, преди то да е осъзнало, че е тъжно, гладно или се чуди за нещо.  В същото време Вие ​​развивате безсловесна връзка с детето си, с това да бъдете край него и да го подкрепяте. като знаете и присъствате. Магията между вас възниква, когато опознаете творчеството един на друг  и седите с детето си  и рисувате заедно, пеете или майсторите нещо.

Вие нямате нищо против да научите детето си на суровите уроци в живота, и сте майстор в това да продължите да сте до детето и да го успокоявате, дори когато отношенията Ви не са най-добри. Лесно можете да решите възникналите недоразумения помежду ви с масаж и физически контакт, и веднага щом детето ви се научи да изразява с думи как се чувства и какво мисли, Вие искате се хвърляте на пътешествие  в  неговия свят. Вие, детето и една книжка за четене можете да стоите неподвижно с часове като статуя.

2019

2019 за Вас ще бъде година на дарове, екскурзии и бонуси под всякакви форми. Празненства, пътувания и признания ще ви изненадат приятно, тъй като през последните години сте привикнали да живеете сравнително ограничен живот. Изведнъж цялото семейство вече е готово да се впусне в пътешествия и да преоткрие  света.

Има 0 коментари към дадената статия

  Напишете коментар

  Име

  електронен адрес

  Коментар


  За да сме сигурни, че това съобщение не е автогенерирано, моля повторете буквите, които виждате изписани.

  Нечетливо? Натиснете тук за да смените.