Потребители онлайн: 99 гости
Още в категорията Мама всеки ден |

Мама Телец

Трудно ще намерите мама, която да мисли повече за безопасност от майката Телец.  С Вас като мама, храната, любовта и целият дом е едно безопасно място за всяко дете. Вие с удоволствие  се грижите и за децата на другите, докато те се държат добре, ако те нарушат граници, Вие със сигурност им го посочвате и ги връщате към изградените правила. Ясните граници са начин да покажете любов и  Вие не отстъпвате дори когато трябва да кажете на други кое е правилно и грешно. Вие виждате връзката между деца и възрастни като непрекъснат процес на учене и смятате, че децата се чувстват най-добре от това да взаимодействат с различни реалности и истини, като по този начин могат да намерят своята реалност.

Вие карате по-скоро със " закони" в своето възпитание и не се страхувате да подтиквате децата да тестват сами, защото знаете, че Вие ги очаквате с правила когато се върнат. Най-важното от всичко за Вас е подсигурената сигурност в дом с меки дивани, възглавници в изобилие, никакви ръбове, дом, в който да се приберете, където никой не огладнява, а във фризера има винаги допълнително храна.

2019

2019 ще бъде година, в която наистина ще може да докажете, че можете да бъдете опорната точка, брегът, на който всеки  може да намери подслон в бурята на емоции. Всеки иска да бъде чут и видян сега, а  както обикновено в конфликтите Вие ​​ще бъдете тази, която с  решителност ще раздаде справедливост. През 2019 година лесно ще направите другите недоволни, но Вие ще се чувствате добре, защото знаете, че в дългосрочен план поемате отговорност за бъдещото им щастие.

Има 0 коментари към дадената статия

  Напишете коментар

  Име

  електронен адрес

  Коментар


  За да сме сигурни, че това съобщение не е автогенерирано, моля повторете буквите, които виждате изписани.

  Нечетливо? Натиснете тук за да смените.