Потребители онлайн: 171 гости
Още в категорията Мама всеки ден |

Мама Дева

Като майка, други могат да възприемат Девата като малко нервна, почти до преувеличение, но всичко това е свързано само с една цел: да дадете на детето си всички условия за успех . Без значение какво точно имате предвид под „ успех “ , целта Ви е детето Ви да чувства, че правите всичко за неговия успех и че то има най-първо място в списъка с приоритети. Ако това се превърне в прекалено много дрехи, купуване на всяка съществуваща педагогическа детска книга, и бебешки играчки, които са над нивата на всички бебета, то това няма значение. Най-важното е Вие да сте осигурили на детето най-доброто. Това съвсем не означава, че Вие ​​сте тази, която губи всичките си средства за детето си, напротив. Вие се гордеете  с това, че участвате постоянно и допринасяте физически за развитието на детето си, което означава, че сте готови да се научите да плетете, да пресовате сок и да пресявате брашно за торти всеки ден от седмицата.

Вие следите всички съществуващи теории, техники и книги за развитие на детето, както и всяка нова информация за анатомичното развитие на детето, като не оставяте нищо на случайността, а изпробвате всяка идея, за която научите.

2019

2019 ще бъде прекрасна година за Вас, в която между Вас и нов човек може да възникне нова любов, независимо дали този нов човек е дете или възрастен. Вие също така ще бъдете заобиколена от повече хора, които споделят една и съща житейска ситуация с Вас  и рядко ще се оказвате сами. Време е да подсигурите повече места за сядане в дома си, защото през новата година при Вас ще бъде пълно с хора .

Има 0 коментари към дадената статия

  Напишете коментар

  Име

  електронен адрес

  Коментар


  За да сме сигурни, че това съобщение не е автогенерирано, моля повторете буквите, които виждате изписани.

  Нечетливо? Натиснете тук за да смените.