Потребители онлайн: 384 гости
Още в категорията Бременност |

Годината на свинята и децата родени през нея

 

 

 

 

 

Според китайския календар 2019 е Годината на земната свиня. Тази година започва на 5 февруари 2019 г. и приключва на 24 януари 2020 година.

Раждане и пол на детето

Китайските специалисти по астрология смятат, че годината на свинята 2019 е добра година за раждане. Земята е символ, свързан с дълголетие, стабилност, самоконтрол, и родените през тази година ще имат много стабилни неща в живота си.

Най-добрите месеци през 2018 г. за раждане са: май, юни, юли, август и септември.

Според китайската мъдрост, изглежда, че най-добрите шансове за раждане на момче са, ако те са заченати през юли и ако майката е на 18, 20, 30 и 42 години. Най-добрите шансове за раждане на момиченце са ако тя е зачената през април, а майката е на 21, 22 и 29 години.

Детето, родено през годината на свинята

Детето, родено през годината на Свинята, е щастливо, смело, радостно, неизискващо, търпеливо, издръжливо, сръчно и организирано и има способността да се вмъква под кожата на всеки с лекота.

Детето, родено през годината на свинята е галантно, старомодно и има вродени добри маниери. То е добър слушател, наивно и скромно. Такова дете е находчиво и разбиращо, когато става дума за нуждите и желанията на другите. Децата родени в годината на Свинята  искат да имат възможно най-много приятели и винаги са готови да помогнат на приятел в нужда.

Децата, родени в годината на свинята, се нуждаят от закрилата на родителите си, тъй като те могат лесно да бъдат измамени. Те също така винаги са готови да помогнат на приятелите си, защото трудно казват НЕ. Те се нуждаят от насоки, за да развият уменията си при поставянето на граници. Поради общителния характер понякога хората около децата родени под знака на свинята са склонни да се възползват от тяхната доброта.

От детството децата, родени под знака на свинята са склонни към области, които развиват интелекта, те винаги искат постоянна да се учат и имат шансове да станат влиятелни интелектуалци, когато пораснат. Постигането на малки неща не е тяхна цел. Те винаги ще се стремят към възможно най-високите цели и през повечето време успяват  в плановете си.

Предимства на детето родено под знака на свинята: чувствителност, надеждност, гостоприемност

Недостатъци: прекалено песимизъм, прекалено бърза промяна от една крайност към друга,  лесно могат да се трансформират в сноби.

Съвместимост: Свинята е съвместима Дракона, Тигъра и Козата. В противоположния край (несъвместимост) се намират петелът и змията.

Има 0 коментари към дадената статия

    Напишете коментар

    Име

    електронен адрес

    Коментар


    За да сме сигурни, че това съобщение не е автогенерирано, моля повторете буквите, които виждате изписани.

    Нечетливо? Натиснете тук за да смените.