Потребители онлайн: 327 гости

Форум

» Общи теми » био ли са съставките на чая и помага ли наистина за детоксикация и отслабване

био ли са съставките на чая и помага ли наистина за детоксикация и отслабване

Написано преди 86 дни ОтговориИнформирай модератор

French Secret Tea са серия чайове с различен ефект на фирмата ЕУ хелти продъктс, която от години присъства на пазара в България с различни продукти, от които най-популярните са чай слиминг (slimming) и детокс (detox). Редакторите ни направиха проучване натурални ли са действително съставките в чайовете и имат ли реално действие върху тялото, както и можем ли да очакваме нежелани странични действия, както в много сходни продукти.

На първо четене откриваме, че фирмата-собственик на марката French secret tea има офис близо до мол Парадайс. Посоченият в сайта и в профилите в социалните мрежи телефон отговаря на първо позвъняване, или ако илнията е заета, от фирмата връщат обаждане веднага. Телефонът не е импулсен и не струва повече от нормалната цена за разговор. Операторите предлагат да консултират клиентите за това кой чай е подходящ за тях в съответствие с индивидуалното състояние на всеки, вкусовете и желания офект. Приемат поръчки и по телефона, но не са агресивни в предлагането на всяка цена и като цяло съветите им за здравословно отслабване и детокс са разумни и обосновани.

Информация за всички видове French Secret Tea предлагат и по мейла и в лични съобщения в социалните мрежи, но не денонощно, а в работно време.

От къде можем да закупим продуктите на French Secret Tea?

Чайовете се продават основно онлайн, като доставят с двете големи куриерски фирми Спиди и Еконт на преференциална цена за клиентите си и с доставка до 24 часа за България. Някои от продуктите могат да се купят и в аптеките Фрамар, където обаче не можете да разчитате винаги да имат налични най-новите промоции и подаръци.

Продуктите се рекламират мощно като “премиум” качество, но ги няма свободно в търговската мрежа, като тези на други марки. French Secret Tea може да се купят в някои скъпи спа хотели, които ги продават на същите цени като тези от сайта им. Сред хотелите, които демонстрират, че работят с продуктите на French Secret Tea са някои места с големи претенции и високи цени като новия Милениум хотел в София, които казват, че имат специално French Secret Tea меню в спа зоната си, и предлагат в магазина си специална серия, разработена съвместно с марката. Друг хотел е Приморец спа хотел в Бургас, които организират даже детокс уикенди с чайовете на марката, хотелите Експо София, Арена ди Сердика, Кристал палас, Маринела и прочие.

Още по темата топновини

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте