Потребители онлайн: 184 гости

Форум

» Общи теми » Зимно яке

Зимно яке

Написано преди 2 години ОтговориИнформирай модератор

Здравейте, зимата много бързо пристигна и вече се усещат студените дни, а аз не съм подготвена все още. Някой купувал ли си е скоро дебело якенце, да ми даде съвет къде да търся. Нещо по-дълго предпочитам да е, че тези късичките никак не ми харесват.

re: Зимно яке

Нали мила, и аз забелязах как в последните дни както беше топло и слънчево рязко застудя, а зимата тепърва идва. Хубавото е че аз успях да направя много хубав шопинг през изминалия уикенд в mania bg. Бяха пуснали страхотни предложения за черния петък и направо едвам се прибрах след всичките покупки. Забелязах, че има дълги якенца точно каквито предпочиташ. защо не разгледаш в техния сайт или на място в някои от магазините. Ако питаш мен направо се пусни до някои от магазините им, но и сайта им не е никак лош. 

re: Зимно яке

Наистина доста си захладня и аз ще се възползвам от съвета на Ели и ще взема да разглеадм в този сайт. 

re: Зимно яке

Освен зимно яке е добре да си вземете и по един топъл пуловер Пуловерът е едно от най-практичните и удобни дамски облекла за есенно-зимния период. Освен това, с помощта на този основен елемент от гардероба, можете да направите визията си по-разнообразна и интересна, да добавите стил, жар. Не всяко момиче обаче знае как да избере правилния пуловер. За това сме подготвили за вас полезна информация, която със сигурност  ще ви е от полза. Факт е, че разнообразието от стилове, цветове и материали за изработка на пуловери е невероятно и дизайнерите няма да спрат дотук. Видовете дамски пуловери се увеличават всяка година. Но какви пуловери да носите, за да сте в инаги модерни и неотразими? С какво да ги комбинирате? Прочетете. топновини

re: Зимно яке Какво ще кажете за почистването на пухените якета? Аз от години прах якетата в пералнята или на ръка. И винаги пухът в якетата се събираше на топка. ТОва е голям проблем, защото якето се деформира и става мн грозно. Наскоро се натъкнах на едно химическо чистене в София и реших да пробвам едно от якетата си там. Преди много не съм доверявала на хим. чистене. Но този път бях доволна, защото нямаше странни миризми. Много съм доволна от Медиа Клийн, те имат и сайт. Тук можете да видите каквии услуги предлагат също!
Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте