Потребители онлайн: 325 гости

Форум

» Общи теми » спирала

спирала

Написано преди 9 дни ОтговориИнформирай модератор

Поставяне на спирала – трикове за правилно нанасяне на спирала за очи

Както вече споменахме, спиралата за очи е незаменим помощник в козметичния несесер за постигането на перфектна визия. Експертите съветват преди поставянето на спирала да нанесете основа за мигли – тя предварително ще среше и удължи косъмчетата, правейки нанасянето на туша по-лесно и издръжливо за по-дълго време. Не забравяйте, че е важно да съхранявате спиралата си правилно – не я дръжте на слънце, не я преотстъпвайте за използване и я подменяйте на три или четири месеца за максимални ефект и безопасност. Избягвайте натрупването на твърде много пластове спирала – прекомерното количество туш би могло да слепне миглите ви.

Не се страхувайте да експериментирате, залагайки на цветни спирали за очи

За екстравагантните и осмеляващите се дами сме подготвили изобилие от цветни спирали за очи – изпробвайте синя, лилава, сива или кафява спирала за постигане на още повече драматизъм и ефектен макиаж.

 

От Filorga не пропускат създаването на серуми за още по-интензивна грижа. Серумите представляват подсилени формули и се използват в случаите, когато необходимостта от своевременна грижа е в пъти по-осезаема. Най-пълен ефект се постига тогава, когато подходящият серум се комбинира с така необходимия дневен крем. Стъпките, които трябва да следвате, са следните: почистете лицето си добре и в дълбочина, използвайте тоник, който да действа като транспортиращо средство за съставките на следващите използвани продукти. Нанесете серум от Filorga и оставете да попие оптимално в кожата ви, след като използвайте дневния крем.

Специалистите препоръчват винаги да използвате и основа за грим – за щастие от Filorga предлагат и такива продукти. Независимо дали в същия ден ще носите грим, или не, не пропускайте да заложите на база – тя служи като защитна бариера и предпазва кожата ви от множеството външни зловредни влияния – отблъсква замърсяванията и удължава времето на действие на използваните продукти. Така запазвате кожната хидратация по-дълго, а оттам се подобрява и еластичността, което пък, от своя страна, забавя значително появата на бръчки и фини линии по лицето ви. топновини

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте