Потребители онлайн: 249 гости
Търси сред всички въпроси
4604 прегледа

Бременна ли съм ?

Здравейте настоящи и бъдещи мами :) Имам въпрос към вас, бременните вече- цикъла трябваше да ми дойде на 10,07,2016 година. ( предишния цикъл ми дойде на 10,06,2016 г и продължи 5 дни ). Обикновено ми продължава 5 дни, а времето между два мои цикъла е 30 дни. Направх си тестове на 3-тия ден от закъснението, но са отрицателни.                 ( Няколко дни преди очакваната менструация ми се подуха корема и  гърдите и ме наболват та до ден днешен. Понякога ми се дояжда изведнъж нещо сладичко,  Днес, 15,07,2016 г., още не ми е дошъл цикъла ). Моля за съвет !!! Хубав ден от мен :)

7 години Зачеване Информирай модератор Абонирайте се Препоръчайте

10 Отговори

Благодаря ти :)

Знам как е... Много гадно. Успех ти желая :)

За съжаление цикъла ми дойде днес . Но ще продължим с опитите.

Ами честно казано не мога да ти кажа каква е била причината,не съм ходила на лекар, защото ме беше страх да не ми кажат най-лошото, тъй като се наложи да махна първото си бебче... Но сега вече всичко е наред :) Хубав ден и на теб. Стискам палци и ти скоро да се присъединиш към мамите :)

Благодаря ти за куража ! Да разбирам ли, че си имала проблем с бъбреци или нещо от сорта ? Защото и аз седмица- две преди закъснението се лекувах от бъбреци, но вече съм добре. Нефроложката ми каза, че имам и леко възпаление на левия яйчник и затова отивам днес на преглед при гинеколога ми. Не смея да си правя повече тестове, за да не се разобаровам отново :( Днес се надявам да се разясни всичко и то дано е това, което и двамата с моя годеник искаме .... Отново ти благодаря за всичко. Хубав ден ти пожелавам и безпроблемна и лека бременност !  :) :) :)

Ами то при мен е малко сложно... Първо през тези 6 месеца дето се мъчихме всеки път преди да ми дойде имах всички симптоми на бременност и ми закъсняваше с 5-6 дена, и всеки път като видех само една черта на теста  се разочаровах много... И си казах, че нещо не е наред, защото преди МЦ си ми беше редовен - всеки път на 28-я ден, а сега ми закъснява и то доста ( единия път ми закъсня с 10 дена). Тогава си купих едни хапчета ''Уринал акут''. Пих ги 10 дена и МЦ отново си ми дойде на 28-я ден, но следващия месец още при първия ден закъснение си направих тест и се оказа, че съм бременна. Не знам дали е от хапчетата и не искам да ти давам напразни надежди, защото знам колко е лошо, но според мен те ми помогнаха да ми се оправи МЦ и овулация и всичко. Малко объркано го написах, но си е така... А по-тежките симтоми се появиха в края на първия месец чак. Всмисъл знаех, че съм бременна от 10 дена вече и чак тогава започна да ми прилошава и да не се чувствам добре през цялото денонощие. Надявам се да съм ти помогнала (поне малко). Ако има още нещо, което искаш  да знаеш- пиши :)

Имам много големи надежди, защото при мен вече седми месец на опити тече. Силно се надявам да се е получило този път. Ти как разбра, че си бременна ? Какви симптоми имаше ? Интересно ми е да науча :)

Пиши пак като разбереш. :) Ние с приятеля ми се мъчихме 6 месеца , но вече съм в края на третия месец и засега всичко е наред. Желая ти успех :)

Благодаря ти. Днес, 18,07,2016 г., още не ми е дошъл цикъла. Във вторник или сряда ще отида на преглед. Надявам се да науча хубава новина :)

Моя съвет е да изчакаш още малко преди да си мислиш нещо, зашото дори и да ти е редовен цикъла някой път може да ти закъснее заради стрес, някакъв грип или някакви лекарства... Но ако не ти се чака върви на доктор да ти направят кръвни изследвания, за да разбереш дали си бременна. :) Каквото и да е ти желая успех.

Подобни въпроси

Отговорете на този въпрос

Трябва да сте регистрирани, за да добавите нов прелед. Ако все още нямате регистрация, можете да си направите нов тук.