Потребители онлайн: 254 гости
Търси сред всички въпроси
2892 прегледа
седмица 21

Имали ли сте алергия ?

Появи се  алергия почти веднага откакто забременях,но първо ме лекуваха за грип 3 месеца.Започнах да се задушавам отидох на алерголог и установиха че Iмам алргичен ринит изписаха ми една чанта с лекарста и ми казаха,че сега не можело да се тества от какво е алергията.Беше се поутишила за малко и сега пак започна кашлица суха и запушен нос,ако на някой му се е случвало или знае добър алерголог да каже СПЕШНО!!!!

8 години Бременност Информирай модератор Абонирайте се Препоръчайте

2 Отговори

Д-р Мустаков в София е добър алерголог, но опитвала ли си да взимаш комбинации от суперхрани да видиш как ще ти подействат на алергията? Ако искаш пиши ми да ти обясня по-подробно.

Аз имах алергия през бременността. Тъй като не можен да пия кларитин, защото е вреден преминах на хомеопатия. Цялата бременност при нужда изкарах на Boiron. За алергиятя, колкото и да е странно имах алергия от квартирата си, когато бях там се задушавах, после дадох алергия към заека ми, към цветя, направо към всичко. Взех си Риналержи и не ди го вадех от чантата, както и аспиратор за нос. Пих и монопрепаратите им които ми го препоръча лекар хомеопат. И кой каквото ще да казва за хомеопатията, дори и след раждането при нужда пак се лекувам само с нея.

Подобни въпроси

Отговорете на този въпрос

Трябва да сте регистрирани, за да добавите нов прелед. Ако все още нямате регистрация, можете да си направите нов тук.