Потребители онлайн: 162 гости

Форум

» Общи теми » Приложенията за смартфона ви, които със сигурност ще харесате

Приложенията за смартфона ви, които със сигурност ще харесате

Написано преди 52 дни ОтговориИнформирай модератор

Приложенията за смартфона ви, които със сигурност ще харесате

Това приложение ще се хареса на онези от вас, които обичат разнообразието, що се отнася до начина, по който телефонът ви изглежда.

Апликацията изобилства от тапети – както статични, така и динамични, скрийнсейвъри, множество рингтонове и теми за вашия телефон. Изображенията с високо качество ще ви дадат възможност да обзаведете екрана си с наистина въздействаща и професионална картинка. Изобилието от теми ще ви даде възможност изцяло да промените начина, по който изглеждат менютата във вашия телефон. Богатата колекция от рингтонове ви позволява да избирате измежду хиляди начини, по които можете да бъдете известявани за входящо повикване. Zedge е приложение, чрез което бихте могли да си създавате усещането, че всеки ден сте с различен мобилен телефон.

 

Полезни приложения, които да използвате всеки ден

Четенето е полезно занимание, с което не само поглъщаме интересни истории, но и ни помага да развием интелекта си и да имаме повече знания. Без значение дали харесвате художествена литература или предпочитате да четете по-научни неща, биографии или различни учебници и подобни, то приложения като Amazon Kindle и Media365 Reader ще си ви от огромна полза. В приложението Amazon Kindle ще се качат всички електронни книги, които сте закупили от сайта на Amazon, а в Media365 Reader можете да качвате вашите лични файлове, които сте закупили от родните издателства. Ако нямате четец за книги, то тези 2 приложения идват на помощ, за да уплътнят времето ви с така полезното четене на книги.

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте