Потребители онлайн: 95 гости

Форум

» Общи теми » Bvlgari – марката, която превърна парфюмите в бижута

Bvlgari – марката, която превърна парфюмите в бижута

Написано преди 51 дни ОтговориИнформирай модератор

Сотирио Булгари – създателят на империята Bvlgari

Основателят на световноизвестната компания е роден през далечната 1857 г. в малкия град  Парамития в Гърция. Той е отгледан и израства в семейство, където обработката за сребро е основното препитание. За съжаление Сотирио е единственото от 11-те деца на семейството, което оцелява. Интересно е, че в превод от гръцки  неговото име означава именно “спасител”. Още от малък той разкрива своите заложби в коването на сребро, създавайки уникални и различни елементи с лекота и старание.

Съдбата на семейството не е никак лека, тъй като родния му град, заедно със семейната работилница биват унищожени от османските турци. Младият Сотирио и баща му са принудени да напуснат дома си и се отправят към Албания, където да търгуват творенията си.

 

Ароматните масла и аромати се използват през цялата човешка цивилизация и в съвременните времена все още са съществена част от навиците за красота на всяка жена. Изборът на подходящ аромат може да промени настроението ви, да предизвика спомени и да изрази вашата индивидуалност, но не можете да носите един и същ аромат през цялата година (без значение колко го обичате). Макар навиците ви за мода и красота да са важни, те се променят от зимата към лятото. Това би трябвало да се случва и с вашия избор на аромати.https://topnovini.net/fashion-beauty/kak-da-izberem-parfyum-za-lyatoto/

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте