Потребители онлайн: 352 гости

Форум

» Общи теми » Златни Правила За Носенето На Златен Часовник

Златни Правила За Носенето На Златен Часовник

Написано преди 47 дни ОтговориИнформирай модератор

Златни Правила За Носенето На Златен Часовник

Помислете за чистотата

Не цялото злато е създадено еднакво – и е важно да знаете какъв вид получавате. Накратко, чистотата на златото се измерва в карати, като 24-каратовото злато е най-доброто. Това, че е толкова меко, означава, че обикновено не се използва за часовници, заради което повечето марки предлагат по-здравата опция от 18 карата.

Важно е също така да се отбележи, че златото се предлага в различни цветове, бялото злато е като стомана на цвят, жълтото злато е класическо, традиционният цвят на златото, а червеното или розовото злато е смесено с мед, което му придава червеникав оттенък.

Бъдете наясно откъде идва

Тъжно е да се каже, но красивият метал, който е златото, може да дойде от някои доста грозни места, а златодобивът може да има някои опустошителни социални и екологични последици. Търсете златен стандарт, който гарантира, че хората, които добиват златото, и местата, от които то идва, се третират справедливо.

на коя ръка се носи часовник?

Повечето хора носят часовниците си на лявата китка, но грешно ли е да носите своя аксесоар на дясната китка?

Според експертите няма категоричен отговор за това нещо. „Обикновено притежателите на часовници залагат на дясната ръка“, посочват те.

Тъй като голяма част от населението на планетата работи по-добре с дясната ръка, часовникът обикновено се слага на лявата ръка. Това улеснява настройката на циферблата с помощта на дясната ръка.

„Няма правило кой на коя китка да носи часовника си, просто всичко се свежда до лесното регулиране на настройките. Някои от цифровите часовници имат бутони, а не намотки и като такива могат да се носят на която ръка предпочитате, тъй като те са лесни за настройване, независимо на коя китка се намират“, казват още специалистите.

Популярността на модерни интелигентни часовници от марки като Apple и Sony и класически цифрови часовници като Casio означава, че повече хора използват часовници, защото те стават все по-изискан и задължителен аксесоар

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте