Потребители онлайн: 237 гости

Форум

» Общи теми » Живот в друг град

Живот в друг град

Написано преди 67 дни ОтговориИнформирай модератор
Здравейте, изместихме се в друг град с жената, защото тя трябваше да смени работата. Много ми е трудно адаптирането и се чудя просто дали някога ще успея..Изпадам в някаква тотална депресия и не се чуствам изобщо добре, не знам дали някой е попадал в подобна ситуация, но се чуствам без изход. Не искам да я наранявам и да се опитвам да я разобедя да останем, виждам че тя е добре на работата си, но моля ви дайте ми съвет какво да правя...
re: Живот в друг град

Здравей! Разбирам те напълно, защото и ние няколко пъти трябваше да сменяме града и на малкия не издържа. Тъкмо се сприятели с приятели и ние предприемахме местене поради кариерно развитие и по-добра възможност. За нас беше нещо нормално, но той се затвори в себе си. Тогава ни посъветваха да се обърнем към професионалист и се свързахме с Psysense и по-контретно Силвия Маринова. Жената след няколко консултации със сина ни и нас заедно успя да му помогне много и върне най-вече усмивката на лицето му. Според мен няма да е лошо да направите няколко консултации с нея. Ако искаш провери за повече инфо на този линк  този линк psysense.bg и потърсете помощ с жена си заедно.

re: Живот в друг град Благодаря много за споделения опит. Ще се свържем с госпожа Маринова и уговорим първия удобен час за консултация. Трябва да се вземат мерки, защото досега нещата само вървят към по-зле.
re: Живот в друг град

В този сайт топновини има доста информация и идей какво можеш да правиш 

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте