Потребители онлайн: 411 гости

Форум

» Общи теми » Живот в друг град

Живот в друг град

Написано преди 2 години ОтговориИнформирай модератор
Здравейте, изместихме се в друг град с жената, защото тя трябваше да смени работата. Много ми е трудно адаптирането и се чудя просто дали някога ще успея..Изпадам в някаква тотална депресия и не се чуствам изобщо добре, не знам дали някой е попадал в подобна ситуация, но се чуствам без изход. Не искам да я наранявам и да се опитвам да я разобедя да останем, виждам че тя е добре на работата си, но моля ви дайте ми съвет какво да правя...
re: Живот в друг град

Здравей! Разбирам те напълно, защото и ние няколко пъти трябваше да сменяме града и на малкия не издържа. Тъкмо се сприятели с приятели и ние предприемахме местене поради кариерно развитие и по-добра възможност. За нас беше нещо нормално, но той се затвори в себе си. Тогава ни посъветваха да се обърнем към професионалист и се свързахме с Psysense и по-контретно Силвия Маринова. Жената след няколко консултации със сина ни и нас заедно успя да му помогне много и върне най-вече усмивката на лицето му. Според мен няма да е лошо да направите няколко консултации с нея. Ако искаш провери за повече инфо на този линк  този линк psysense.bg и потърсете помощ с жена си заедно.

re: Живот в друг град Благодаря много за споделения опит. Ще се свържем с госпожа Маринова и уговорим първия удобен час за консултация. Трябва да се вземат мерки, защото досега нещата само вървят към по-зле.
re: Живот в друг град

В този сайт топновини има доста информация и идей какво можеш да правиш 

re: Живот в друг град

Как да се преместите в друг град и да си намерите работа там?

Какво да имате предвид, когато търсите работа в друг град? Да си представим, че седите на пейка с куфари и чакате вашия полет, влак или автобус. Родният град вече не изглежда толкова ужасно и дори изпитвате носталгия, но се опитвате да не мислите за нея, защото ви очакват нови възможности и перспективи. Те може да чакат, но не чакат сами. Така че трябва да положите достатъчно усилия, за да започнете новия си мечтан живот. Решете веднага какво търсите Преди да се установите на ново място, трябва да разберете какво точно търсите там. Трябва да разберете какви държава и град ви трябват. Отговорете на въпроса: имате ли приятели, познати, роднини в града, където планирате да се преместите? Ако не, тогава задачата става по-трудна. Преместването е сериозна крачка и би било хубаво, ако имате поне минимална подкрепа от някого на новото място. Уверете се, че имате нужда от чужда помощ и ще бъде по-добре, ако попитате хора, които познавате. Задайте си въпроса колко вашата специалност се търси в този град. Това важи особено за хората със специфични професии. Уверете се, че ще имате възможност да си намерите работа по вашата специалност (или поне в свързан профил) на новото място. В противен случай всичко ще бъде напразно. Помислете за перспективите за преместване на ново място Ако в планирания за преместване град ще намерите плюс или минус същото нещо като в родния си град, струват ли си всичките неприятности? Преместването трябва да бъде отговорна стъпка, която ще ви отвори наистина глобални възможности, каквито не сте имали в града, в който сте живели досега. Оценете реалистично трудовия пазар Помислете за това как ви е хрумнала идеята да се преместите в определен град Х. Преди обаче да преминете през всичките си мисли и да приберете най-важните си вещи в няколко пътни чанти, вижте свободните места, които се предлагат в града, от който се  интересувате.

прочетете още тук  Топновини

re: Живот в друг град

Ние преди години сме преместихме в Свети Влас и мисля че открихме точното място :)

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте