Потребители онлайн: 254 гости

Форум

» Общи теми » Бебешки подарък

Бебешки подарък

Написано преди 39 дни ОтговориИнформирай модератор
Здравейте, скоро съм рожден ден на бебе, момиче на което съм кръстница. То навършва една година и много се чудя какво да му подаря. Нямала съм дете, а още повече да бъда някога канена на бебешки рожден ден. Наистина не мога да измисля нищо. Моля за съвети, че не знам какво да правя.
re: Бебешки подарък

Здравей! Бих ти препоръчала да разгледаш в сайта на https://kidsfashion.bg/ аз съм пазарувала няколко пъти за моите деца и съм много доволна от дрехите и цените, които предлагат. Всички дрехи досега са били с много високо качество и съм нямала проблем с тях. За подаръка на племеницата ти там съм виждала, че имат цяла секция за бебета. Според мен ти най-добре ще избереш след като разгледаш. Все пак ти знаеш най-добре предпочитанията и на родители.

re: Бебешки подарък Благодаря мила, че ми препроъча този сайт. Наистина е много хубав и богат с различни и много хубави дрехи. Беше ми изключително лесно да намеря подходящ подарък в секцията, която беше ми споделила. Трябва повече сайтове да са като kidsfashon, удобни и лесни за своите клиенти!
Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте