Потребители онлайн: zornitsakirilova17, 132 гости

Форум

» Общи теми » Витамини

Витамини

Написано преди 30 дни ОтговориИнформирай модератор
Здравейте, с тези грипове и болести човек си е притеснително. Разбрх от познати, че има някакви по-силни витамини по магазините за хранителни добавки. Дали сте запознати и какви точно са те?
re: Витамини

Привет! Наистина е страшна работа с тези всички болести и както идва сега зимата ще става мазало. За по-силни витамини бих ти препоръчал да разгледаш тук в https://fitnesdobavki.net/ . Имат изключително подреден сайт и предлаганите добавки са с високо качество. Редовно пазарувам и позлвам техните продукти. Вземи си мулти витамини, Антиоксиданти и от билковите добавки ашваганда. Последната добавка е много подценяван продукт, а е билков със страхотно въздействие върху имунна система, кръвоносна и дихателни пътища. Надявам се да съм ти бил полезен

re: Витамини

Благодаря много за отделеното време и споделения опит. Спрях се добавките, които ми препоръча и на този сайт и си ги поръчах. Започнах да ги пия и засега се чувствам мног добре. Дано и за напред да е така.

re: Витамини

Експертите твърдят, че куркумата и куркуминът спомагат и мозъчната функция

Подправката има положителен ефект върху подобряването и укрепването на невронните връзки в мозъка. Има доказан терапевтичен и превантивен ефект срещу заболявания като Алцхаймер. Употребата на куркума повлиява положително и справянето с редица депресивни състояния. От гледна точка на подобряването на паметта, това растение отново обелязва положителен резултат – изследванията сочат, че честата употреба на малки количества от подправката оказват благоприятно влияние върху способността на мозъка да обратботва и запазва информация.

Куркумата е първенец и по отношение на укрепване на кръвоносните съдове и спомага за правилната циркулация на кръвообращението в организма. Това, от своя страна, я прави незаменим помощник при защитата от сърдечно-съдови заболявания – тя е водещ компонент при отварите от природни съставки, които се препоръчват за прием от хора с риск от развитие на сърдечни заболявания.

По отношение на онкологичните заболявания се смята, че куркумата способства ограничението на разпространението на ракови клетки в организма и спомага възпрепятстването на развитие на ракови метастази в тялото. Твърди се, че тя помага при възпирането на неконтролируемото делене на ракови клетки, сформиращо туморните маси.

topnovini

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте