Потребители онлайн: 352 гости

Форум

» Общи теми » Възпитание на малко дете

Възпитание на малко дете

Написано преди 69 дни ОтговориИнформирай модератор

Здравейте, детето ни вече започва да пораства, но за нас все още си е малко. На 10 години е и започваме да изпитваме все по-големи притеснения и затруднения във въпитанието му. Някой допитвал ли се е до специалист и ако да от кого сте доволни?

re: Възпитание на малко дете

Здравей! Всеки един родител преминава през този труден период с децата, когато отговорността да си родител е най-трудна. Първите години от възпитанието са най-важни и определящи в живота на всеки един човек. Те са основата върху, която ще се гради. Щом имате желание да се допитвате до специалист бих ви препоръчал да потърсиш психолог Силвия Маринова. Изключителен специалист, който работи и с деца, което е рядкост за България поради трудността на работата. Аз лично съм се доверявала на нейните услуги за мои проблеми, които благодарение на нея успях да преудолея. От опит знам, че е помагала и на други хора, мои приятели на които съм споделял за нея и са я посещавали също. Според мен тук виж на нейния сайт psysense.bg  за контакти и не се бави според мен а предприеми действие.

re: Възпитание на малко дете

Благодаря ти много за препоръката. Психоложката, която ни препоръча много ми хареса и след направена една консултация мога да споделя, че наистина е много добра. Определено има огромен опит с деца и ще успее да ни помогне с възпитанието на детето. Вече съм обнадежден, че ще успеем да се справим. 

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте