Потребители онлайн: 362 гости

Форум

» Общи теми » Рокля

Рокля

Написано преди 45 дни ОтговориИнформирай модератор
Ехо, хора предстои ми специално събитие. Приятелка ще се омъжва. Не съм от хората, които дават много пари за дрехи за такъв тип събития. Но сега точно се чудя от къде и какво да си купя за този повод. Някой може ли да ми даде идеи, че нямам и време да обикалям по магазини?
re: Рокля

Здравей, това е един чудесен повод. Такъв тип празненства са ми любими, но и аз като теб смятам, че дрехите, които се купуват за тях се обличат само веднъж. Няколко пъти съм си купувала рокли от мания. Разгледай там, има чудесно попадения. Според мен ще откриеш супер рокля, на добра цена и ще си неотразима. Весело изкарване на празненството. 

re: re: Рокля Светът на роклите: Покажете красивата си женска природа От принцесите в приказките до всяка дама в реалния живот, роклята е имала съдбовно влияние. Неизменна част от антуража на момичетата, роклите са били свидетели и катализатори на някои от прекрасните събития в живота им. Тя е един от лесните варианти за създаването на тоалет. С роклята няма как да сбъркаме, независимо от времето, повода и компанията. топновини
re: Рокля

Благодаря ви много мили за предложенията и споделената информация. Много ми помогнахте!

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте