Потребители онлайн: 291 гости

Форум

» Общи теми » Безредието в банята

Безредието в банята

Написано преди 10 дни ОтговориИнформирай модератор

Обичате банята ви да е подредена и винаги чиста? Често обаче се получава така, че там имаме прекалено много предмети, които създават хаос и усещане за неподредено помещение.

Ето кои са най, често срещаните грешки, които правят банята ни да изглежда неподредена и разхвърляна.

1. Твърде много кърпи

Изпраните и обезцветени кърпи за баня могат да заемат голямо място в банята. Сортирайте редовно и пазете само по няколко кърпи за всеки член на семейството и един или два комплекта текстил за гости. Неизползваемите кърпи преместете в гаража или предайте в приютите за животни, за рециклиране и т.н. Така не само ще освободите пространство, но и винаги ще имате добре подредена баня.

2. Детски играчки

Може да е трудно да се поддържа ред в семейна баня, особено ако трябва да къпете малки деца (в компанията на любимите си играчки, разбира се). Ако обаче банята е препълнена с играчки, може да е време да ограничите броя на играчките. Поставете всички играчки в малка, проветрива кутия или мрежа, за да поддържате помещението винаги в подходящия ред.

3. Мини флакони

Малки бутилки гел или шампоан, безплатни мостри и подаръци от хотели бързо заемат ценно място на рафта и чекмеджетата за баня. Оставете само един комплект бутилки за многократна употреба, използвайте останалите, когато са налични, не съхранявайте за бъдеща употреба.

4. Почистващи продукти

Ако шкафът под мивката е задръстен с препарати и парцали, може да е време да ги подредите, за да освободите място. Разбира се, полезно е да имате под ръка няколко седмични почистващи продукта, като например почистване на водопроводни инсталации и огледала. Всичко останало може да се съхранява в килера, дрешника или под кухненската мивка и просто да се внесе в банята, ако е необходимо.

5. Стара козметика

топновини

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте