Потребители онлайн: 304 гости

Форум

» Общи теми » Ремонт

Ремонт

Написано преди 1 години ОтговориИнформирай модератор

Здравейте, захванахме се с ремонт на апартамента, но жена ми не иска да боядисваме, а държи да сложим пак тапети. Според нея ще е много трудно да свалим сегашните. Можете ли да ми препоръчате магазин, където да разгледаме за хубави и качествени тапети?

re: Ремонт

За жалост колега, колкото и да не искам да го казвам, но жена ти е права. Свалял съм тапети и от опит ти казвам, че е мъчение. По-добре си вземете някакви хубави и качествени тапети и не се занимавайте с излишни разходи и загуба на време. Бих ти препоръчал да разгледаш в домко тапети. Аз моите съм ги взимал от там и съм съм много доволен как се получи вкъщи с тях.

re: Ремонт Явно ще трябва да я послушам...много ти благодаря за насоките, Ванка
re: Ремонт

С тези тапети е такъв филм трябва си истински нерви за напсване на всеки един елемент и в нас го играх тоя филм няма да изненадам никой ако кажа че не са топновини че не успяхме да напасне всички детайли , честно казано следващия път ще е замаска и латекс край с тапетите

re: Ремонт Някой може ли да ми каже мнение относно укрепване на външни стени на къщата. Купихме стара къща и искаме да укрепим. Тук намерих един сайт и сега се чудя дали са добра фирма. Нали ме разбирате. Мисля, че всеки неопитен се сблъсква поне веднъж в животаа си с това.
Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте