Потребители онлайн: 224 гости

Форум

» Общи теми » Обзавеждане на дома

Обзавеждане на дома

Написано преди 11 месец ОтговориИнформирай модератор
Здравейте, предстои ни цялостно обзавеждане на дома ни на село. Можете ли да ми дадете насока къде можем да разгледаме за мебели? Важно ни е да имат доставка, понеже нямам как да ги закарам до там.
re: Обзавеждане на дома

Телескопичен абсорбатор ТЕКА за вграждане-TL 6310 Бял имат доставка до всяка една точка в България 

re: Обзавеждане на дома

Здравей, мила това което аз мога да ти препоръчам е Мебел Маг. Наскоро си поръчахме от тяхния магазин спален комплект и диван с маса за хола, останахме много доволни. Оставям ти линк, за да ги разгледаш. харесва ми качеството, което получаваш за цената си. 

re: Обзавеждане на дома

Идеи за интериорно обзавеждане,

Обзавеждането на дома е акт на творчество и вдъхновение, които съпътстват всички новодомци. Едва ли има нещо по-стимулиращо и носещо добро настроение от добиването с ново жилище и последващите етапи на неговото обзавеждане. Именно затова решихме в днешната статия да открехнем завесата към света на интериора и да снабдим нашите читатели с няколко насоки, за които вярваме, че неимоверно много ще помогнат при встъпителните етапи от дизайна на новото жилище.

 

Още информация: топ новини

re: Обзавеждане на дома

За кухнята и банята препоръчвам https://ramois.com/. Мебелите им са от PVC, предлагат доставка до адрес и цените са добри. Ние останахме доволни от тях.

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте