Потребители онлайн: 147 гости

Форум

» Общи теми » Обзавеждане на дома

Обзавеждане на дома

Написано преди 2 години ОтговориИнформирай модератор
Здравейте, предстои ни цялостно обзавеждане на дома ни на село. Можете ли да ми дадете насока къде можем да разгледаме за мебели? Важно ни е да имат доставка, понеже нямам как да ги закарам до там.
re: Обзавеждане на дома

Телескопичен абсорбатор ТЕКА за вграждане-TL 6310 Бял имат доставка до всяка една точка в България 

re: Обзавеждане на дома

Здравей, мила това което аз мога да ти препоръчам е Мебел Маг. Наскоро си поръчахме от тяхния магазин спален комплект и диван с маса за хола, останахме много доволни. Оставям ти линк, за да ги разгледаш. харесва ми качеството, което получаваш за цената си. 

re: Обзавеждане на дома

Идеи за интериорно обзавеждане,

Обзавеждането на дома е акт на творчество и вдъхновение, които съпътстват всички новодомци. Едва ли има нещо по-стимулиращо и носещо добро настроение от добиването с ново жилище и последващите етапи на неговото обзавеждане. Именно затова решихме в днешната статия да открехнем завесата към света на интериора и да снабдим нашите читатели с няколко насоки, за които вярваме, че неимоверно много ще помогнат при встъпителните етапи от дизайна на новото жилище.

 

Още информация: топ новини

re: Обзавеждане на дома

За кухнята и банята препоръчвам https://ramois.com/. Мебелите им са от PVC, предлагат доставка до адрес и цените са добри. Ние останахме доволни от тях.

Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте