Потребители онлайн: 378 гости

Форум

» дъра бъра » IT специалист и майка, съвместимо ли е?

IT специалист и майка, съвместимо ли е?

Написано преди 10 месец ОтговориИнформирай модератор

Здрасти! Имам нужда от съвет, можете ли някой да ми обясни малко по-подробно що е то DevOps инженерството, с какво се занимава, какви знания са нужни и според вас тази професия подходяща ли е за семейна жена с две деца?

re: IT специалист и майка, съвместимо ли е? Здравей, знанията ми относно тази професия не са много богати, но по мое скромно мнение, ако смятате да се занимавате с това трябва да сте наясно, че е професия, която изисква много труд, непрекъснато учене и усъвършенстване. Ако имате колебания може да прочетете тук https://www.mediacafe.bg/kafeto/kakvo-e-devops-inzhener-i-kak-se-stava/ повече информация за това как се става такъв инженер и колко е отговорна работата му.
re: IT специалист и майка, съвместимо ли е? много благодаря за мнението ви, за мен е важно да прочета и други гледни точки по въпроса. Относно ученето, това не е проблем за мен, повече ме притеснява дали ще насмогвам с времето. Да не започнат тези 24ч в денонощието да не ми стигат хаах Благодаря и за споделената информация, определено ми беше полезна!
Тази група е с ограничен достъп и до нея имат достъп само членове här.Трябва да влезете в системата, за да отговаряте