Потребители онлайн: 430 гости
Търси сред всички въпроси
3217 прегледа

Бременност или не ?

Здравейте момичета, искам да ви попитам дали е възможно да съм бременна.. на 26.10.14 бях в овулация и имахме полов акт  с цел бебеправене... на 29 и 31 също.. от 2 дни имам силни болки и напрегнатост в гърдите.. предърпване ниско долу...  ставам през нощта за да хапна.. и ми е много отпаднало.. моля ви помогнете ми :( споделети ми вашия опит...моля ви помогнете ми ...

9 години Бременност Информирай модератор Абонирайте се Препоръчайте

4 Отговори

Здравей, твърде възможно е да си бременна. Симптомите на отпадналост  и леки болки са признак за това. За да си спокойна направи си тест, при мен още на 13 ден след това ми беше положителен, вярно с много бледа втора чертичка, но я имаше. Тъй като бях притеснена и несигурна си направих и кръвен тест. Той може да отчете бременност дори 2 дни след зачеване. 

Благодаря ти :)

Нощното хранене по време на бременност се появявя по натам, а не първите седмици. Изчакай малко и си вземи тест. Когато забременях аз просто знаех, че съм бременна, въпреки, че нямях никакви симптоми. Единствения симптом, който имах е неприятната болка в матката (контракции) както преди да ми дойде.

моля ви пишете :( мноогоо съм притеснена.. искам го мнооогоооо

Подобни въпроси

Отговорете на този въпрос

Трябва да сте регистрирани, за да добавите нов прелед. Ако все още нямате регистрация, можете да си направите нов тук.