Потребители онлайн: 322 гости
Търси сред всички въпроси
3684 прегледа
седмица 11

Най-подходящо време за съобщаване на новината!?

Здравейте, момичета! Според вас кога е най-подходящо да съобщим на двамата батковци, че ще имат братче или сестриче? Те са на по 9 и 7 годинки, не са малки вече. Но положението ни е по-особено - разведена съм от много време, от 4 години съм със сегашния партньор, много са свикнали с него, но и с баща им естествено. Притеснява ме дали няма да се обърнат срещу нас или пък да ги настроят срещу нас и бебето. Имало ли е майки в подобна ситуация - дайте съвет, моля ви!?

7 години Бременност Информирай модератор Абонирайте се Препоръчайте

4 Отговори

Благодаря ти :)

Рано или късно ще трябва да го направиш. Изтъкни ползите от това, че са батковци. Желая ти успех.

Ами не съм ги питала. Но незнам дали случайно или просто наистина има нещо всевишно /в което не вярвам особено/, но малкия от известно време няма няма и каже нещо свързано с темата - бебета. На мен много странно ми се струва, но се случва почти всеки ден. Ще опитам довечера като се приберем и съберем всички да ги попитам, но те са достатъчно големи и мисля, че ще се сетят, което означава, че трябва и да им кажа, което пък ме плаши, въпреки че зная, че няма как да не го направя...

Питала ли си ги как ще реагират ако? Искат ли да имат по-малко човече, което да защитават? Подходи от далече с тези въпроси, за да прецениш как да им съобщиш.

Подобни въпроси

Отговорете на този въпрос

Трябва да сте регистрирани, за да добавите нов прелед. Ако все още нямате регистрация, можете да си направите нов тук.