Потребители онлайн: 123 гости
Търси сред всички въпроси
2059 прегледа

спечелилите от коледния календар

Здравейте мами,вие получихте ли вашите награди от коледния календар?Ние все още не,а писаха че до 2седмици ще го получим.

10 години Бременност Информирай модератор Абонирайте се Препоръчайте

12 Отговори

Благодарим за подаръка! Бъдете здрави, и леко бременеене и раждане на всички мами!

И ние днес си получихме подаръка по пощата. Много благодарим, обувчици на Колев и Колев и са ни точно по мярка :)) Много Благодарим отново за наградата :))

По пощата!Без получател само с адрес и никой не знае за кого е и се чудехме какво може да е в едно малко пликче без подател и без име на получател :) а на вас какъв ви беше подаръка ако не е тайна ?

Здравейте! И моята награда дойде още на 7 март, не бях вкъщи и не мога да кажа с какво е дошла. Благодаря!

С какво дойде подаръка ви?

Здравейте!Нашия подарък дойде :Д :Д :Д......едно малко боди с къс ръкав....три месеца чакане и даване на размери и останах без думи...

lucky6

Леко раждане и от нас!

Да и мене това ме притесняваше, ама здраве да е...
Lucky6, желая ти леко раждане и здраво бебче на финала :)))

Благодаря,значи не сме само ние!Вече си мисля,че няма май да има награди или ако има ние няма да можем да се възползваме от тях,защото ще пораснем.Незнам защо ни искаха размерите,като децата растат с минутки,а те се бавят с месеци.Нооо.... няма нищо,важно е всички да сме живи и здрави :)

Здравейте и от мен!

И аз не съм получила нищо, но понеже съм с поощрителна награда и ми беше неудобно да си кажа. Но съм предупредила таткото, ако дойде куриер да приема пратката, защото очаквам да родя второто си дете до десетина дена и може да не съм вкъщи.

и при нас положението е същото :) Спокойно ще ги получим, миналата година пак спечелихме и си получихме наградата с малко закъснение... но вече не помня колко се забави...

Подобни въпроси

Отговорете на този въпрос

Трябва да сте регистрирани, за да добавите нов прелед. Ако все още нямате регистрация, можете да си направите нов тук.